Västerås SK fotboll vill bli en del av samhället med ny strategi

Västerås SK fotboll vill bli en del av samhället med ny strategi

VSK Fotboll har lanserat en ny strategi som inriktar sig på att vara mer delaktig i samhället. Detta har man startat genom att samarbeta med fyra hjälporganisationer och exponera deras logotyper på försäsongströjor för både herr- och damlag. En auktion kommer arrangeras vid slutet av försäsongen och planen är att överskottet från auktionen av tröjorna efter försäsongen ska delas lika mellan organisationerna.

Organisationerna som VSK Fotboll kommer stötta är:

Vi har pratat i styrelsen hur vi i större utsträckning kan bli en del av vår stad och samhället. När det blev dags att bestämma hur försäsongströjorna skulle se ut blev föll det sig naturligt att försöka göra något med några av de organisationer som verkar i Västerås.

Stefan Brandberg, Källa: vskfotboll.nu

Stefan Brandberg, ordförande i VSK Fotboll, säger att detta initiativ kommer från klubbens styrelse som vill bli en mer delaktig del av samhället. Han nämner också att detta inte är det sista projektet av denna typen utan att klubben arbetar hårt på att vara mer involverad i samhället i framtiden.

Detta är ett intressant exempel på samhällsengagerande och strategisk marknadskommunikation där klubben visar sin vilja att stötta lokala organisationer och på så sätt vara en del av samhället.

Källa: VSKfotboll.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *