Supportrarnas hemmablad – Sveriges snyggaste matchprogram?

Fotbollsklubben IK Sirius startade inför säsongen 2017 projektet Supportrarnas hemmablad som säsongen efter blev det officiella matchprogrammet på Studenternas IP. Dessa matchblad har ett retro manér med en stor nypa fantasi som produceras av ett gäng engagerade supportrar. Ibland skymtar även inslag av innehåll i retrostil förbi på sociala medier (oklart om det är supportrar eller klubbens marknadskommunikatör som skapar det innehållet).

Sportkommunikation.se tycker att detta är ett stiligt grepp för att sticka ut med sin marknadskommunikation i den sportsliga sfären. Det är även väldigt innovativt och inkluderande att nyttja sina trogna supportrar till att producera dessa fantastiska matchprogram. Förutom att man lyckas nyttja supportrar till att göra arbeta ideellt för klubben så skapar dessa matchprogram även ett stort mervärde vid match, både för hemmafans som för gästande bortasupporter. Skulle man ha missat att köpa ett exemplar av matchprogrammet så finns de att beställa från supportershop:en för 19 kr/st – Besök Siriusshoppen.se

Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tycker om IK Sirius projekt Supportrarnas Hemmablad

Föregående inlägg Svensk fotbolls roligaste Twitter-konto?
Djurgårdens IF öppnar digitalt museum Nästa inlägg Djurgårdens IF öppnar ett digitalt museum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sociala profiler
Stäng

Följ oss på sociala medier

Maila oss

Har du tips på föredömlig marknadskommunikation inom idrottssektorn, vill ge oss feedback eller hjälpa till att skriva artiklar?

Maila oss!

Nyhetsbrev